Dr. Catho Goossens

Dierenarts

Dr. Catho Goossens - Dierenarts
Dr. Catho Goossens Dierenarts

Catho is onze nieuwste collega. In 2021 is Catho afgestudeerd aan de Universiteit van Gent als dierenarts met specialisatie in paarden.

In haar jeugd bracht ze veel uren door met paardrijden en ponykampen. Daarnaast ving ze allerlei dieren (met vinnen, vleugels of poten) op in zelfontworpen opvangcentra. Tijdens haar studieperiode heeft ze naast veel zwoegen en zweten ook genoten van het studentenleven en leerrijke stages. Tijdens haar stage in Zuid-Afrika heeft ze naast het behandelen van kleine huisdieren ook ervaring kunnen opdoen met wildlife.

Catho begon als eerstelijnsdierenarts voor kleine huisdieren en paarden te Essen, het verre Antwerpen. Toch is ze als snel terug afgezakt naar het gezellige Limburg en terecht gekomen in een enthousiast team dat dagelijks klaar staat met de beste zorgen bij AC-Dierenartsenpraktijk.

Door haar grote hart voor dieren, vindt Catho alle takken van de diergeneeskunde even boeiend. Van honden en katten tot paarden. Ze ontfermt zich binnen de praktijk over alle dieren, groot en klein.

In haar vrije tijd heeft Catho het druk met haar 3 honden en 2 paarden. Naast paardrijden kan ze ook genieten van een ritje achterop de motor bij haar vriend Peter.