Cat Friendly Clinic

Wij zijn een katvriendelijke praktijk

Cat Friendly Clinic


Deze toekenning is een internationaal erkende onderscheiding gecontroleerd door de International Society of Feline Medicine.We begrijpen dat een bezoek aan een dierenarts spannend kan zijn voor u en uw kat. Daarom zijn we trots op onze accreditatie van ISFM Cat Friendly Clinic als eerste in Hasselt (Gold status).

De volledige details van de eisen kunt u vinden op www.catfriendlyclinic.org.
Het houdt in dat we als praktijk aan bepaalde criteria voldoen om ervoor te zorgen dat uw kat zo weinig mogelijk stress ervaart en specifieke zorg krijgt in onze praktijk, die voor een deel exclusief voor katten is ingericht. We zijn dan ook blij dat onze 'Cattitude' houding en 'Think Cat' inrichting gewaardeerd wordt.

Vermits stress een impact heeft op het welzijn van katten, doen we dagelijks ons uiterste best om zoveel mogelijke oorzaken van stress bij katten weg te nemen.

Zo hebben we een aparte wachtruimte en consultatieruimte voor de katten.
Indien je kat bij ons moet blijven, voorzien we ruime kattenverblijven in een gescheiden hospitalisatie zonder honden.
Zo zijn ze verzekerd van optimaal comfort terwijl ze behandeld worden.

Dankzij onze professionele ontwikkeling en continue opleidingen samen met de aangepaste inrichting en specifieke apparatuur zijn uw katten verzekerd van de beste zorgen.

We kunnen u ook helpen met tips over het vervoeren van je kat naar de dierenarts, veranderen van voeding of het geven van tabletten, oog- of oordruppels of pipetten tegen parasieten, ...

Ook voor mogelijke gedragsproblemen kan je bij ons terecht.
Hierover vindt u meer info onder 'Felinova Kattenmatrix'.