In 1983 startte Patrick Quetin, als net afgestudeerde dierenarts, in de polykliniek voor huisdieren  te Hasselt. Tegelijk consulteerde hij thuis in Sint-Lambrechts-Herk in een satelliet-kabinet.
Door zijn dagelijkse inzet, alsmede de uitstekende hulp van echtgenote Lieve, groeide de praktijk aan de Sint-Truidersteenweg zienderogen.

In 1992 kwam dierenarts Eric Goossens, als jonge collega, het tweespan versterken.

Nog meer patiënten en evenveel tevreden baasjes, deden de nood aan een derde dierenarts toenemen. In 2004 werd het team uitgebreid met dierenarts Sara Steegmans.

Door de toenemende uitbreiding dankzij de verregaande specialisaties binnen ons team,  barstte de oorspronkelijke accomodatie uit zijn voegen. Na heel wat denkwerk en hard labeur konden wij in mei 2005 de nieuwbouw, met een kliniek-accomodatie, betreden. Vanaf dan noemen wij ons ook ac-dap (ac-dierenartsenpraktijk). De ac staat voor animal-care of animal-cure of animal-consult ...

Talrijke aspirant-dierenartsen en dierenarts-assistenten lopen sindsdien bij ons stage. Zo kunnen zij proeven van de warmte, de inzet, de teamgeest en de kennis van huisdieren binnen onze praktijk.

  Afspraak maken
     
     
     
  Privacy/ disclaimer
     

 

Comments